3 Μπλούζες Γυναικείες Αμπιγιέ

3 Μπλούζες Γυναικείες Αμπιγιέ-Snob Boutique

Μπλούζες Γυναικείες Αμπιγιέ

Οταν το dress code μιας δουλειάς το απαιτεί, μια γυναίκα πρέπει να γεμίσει την ντουλάπα της με ρούχα επίσημα και σοβαρά. Κύρια κομμάτια από αυτά είναι τα κουστούμια που συνδυάζονται με πουκάμισα. Όσο και να σου αρέσουν όμως τα κουστούμια και τα πουκάμισα, κάποια στιγμή βαριέσαι το ίδιο μοτίβο και αναζητάς εναλλακτικούς τρόπους και κομμάτια που θα δημιουργήσουν νέα looks. Μια καλή λύση είναι να καταφύγεις σε  Αμπιγιέ που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα τόσο με κουστούμια όσο και με απλά παντελόνια και φούστες. Μπορείς να τα επιλέξεις  σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα, που θα ανεβάσουν την διάθεση σου και θα ανανεώσουν το στυλ σου.

Μπλούζα Γυναικεία
Τσόκερ Σατέν Τοπ

Το Μωβ και το πράσινο έχουν αναδειχθεί ως χρώματα της χρονιάς και τι καλύτερο από το να συνδυάσεις σε Μπλούζες Γυναικείες Αμπιγιέ ; Διαλεξε Μπλούζες Γυναικείες Αμπιγιέ σε σατινέ υφάσματα που δίνουν κύρος και σοβαρότητα. Επιπλέον, τόλμησε τα μοτίβα και τα V κοψίματα που δένουν στο λαιμό, καθώς αποτελούν τάση τα τελευταία χρόνια.

Μπλούζα Γυναικεία
Σατέν Μουσταρδί

Το κίτρινο χρώμα σε σατέν αναδεικνύεται όσο κανένα άλλο χρώμα. Οι Μπλούζες Γυναικείες Αμπιγιέ πάνω σε αυτά τα υφάσματα είναι η ιδανική λύση για εσένα που βαρέθηκες τα μουντά χρώματα και θέλεις να φορέσεις κάτι πιο ζωηρό και έντονο. Επιπλέον, το κίτρινο ταιριάζει τέλεια με πέρλες και χρυσά κοσμήματα. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ίσιο μαύρο παντελόνι για επαγγελματικές εμφανίσεις ή με μια φούστα σετ για βραδινές καλές περιστάσεις.

Μπλούζα Γυναικεία
Devore

Όποια και να είναι η επιλογή σου σε Μπλούζες Γυναικείες Αμπιγιέ , μην ξεχνάς πως το ρούχο πρέπει να έχει την σφραγίδα σου. Αν για παράδειγμα δεν σου αρέσουν οι σατινέ Μπλούζες Γυναικείες Αμπιγιέ μπορείς να διαλέξεις άλλα υφάσματα. Στην www.snobboutique.gr θα βρεις μοτίβα και σχέδια που θα καλύψουν τα γούστα σου!