ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή: Πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση στον Courier

Τραπεζική Κατάθεση: Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.
Τα εμβάσματα ( εντολές πληρωμής σε διαφορετική τράπεζα από αυτήν στην οποία μας κάνετε κατάθεση σε Ευρώ η σε συνάλλαγμα ) επιβαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα και των δύο τραπεζών.

Όνομα δικαιούχου: Αφοί Βλάχου ΟΕ

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

 Gr5302600550000650200096357


ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA

Gr2701401740174002002000652

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία παρακαλώ σας δίνεται ένα χρονικό περιθώριο 2 εργάσιμων ημερών για να πραγματοποιήσετε τη κατάθεση των χρημάτων σε ένα από τους παραπάνω λογαριασμούς.
Η αποστολή της παραγγελίας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν μας αποσταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης στο email snobstore@yahoo.gr

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής/Prepaid Κάρτας:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται όλες τις κάρτες Visa, Mastercard και Maestro.

H Εταιρεία Snob Boutique επειδή νοιάζεται για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων έχει κάνει συνεργασία με την Τράπεζα Eurobank όπου συμμετέχει στα προγράμματα πιστοποίησης συναλλαγών Verified by Visa και MasterCard Secure Code.