Μπουτίκ με βραδινά φορέματα. 3 ιδανικές επιλογές για αξεσουάρ

Μπουτίκ με βραδινά φορέματα. 3 ιδανικές επιλογές για αξεσουάρ-Snob Boutique

1.
Μπουτίκ με βραδινά φορέματα.
Ταιριάξτε τα αξεσουάρ με το χρώμα του φορέματος σας.

Ταιριάξτε τα αξεσουάρ σας στο χρώμα του φορέματός σας. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιλέξετε τις λεπτομέρειες που θα ενισχύσουν το λουκ σας. Το χρώμα είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές του φορέματός σας και αν επιλέξετε αξεσουάρ που έχουν παρόμοιο χρώμα με το φόρεμά σας, θα κάνει το ντύσιμό σας να φαίνεται ισορροπημένο και καλά συνδυασμένο.Αν φοράτε ανοιχτό ροζ φόρεμα, επιλέξτε ροζ ή κοντινές ροζέ αποχρώσεις αξεσουάρ για να το συνδυάσετε. Η αντιστοίχιση δεν χρειάζεται να είναι ακριβής. Για παράδειγμα, μπορείτε ακόμα να φοράτε σκούρα ροζ παπούτσια με ένα απαλό ροζ φόρεμα. Αυτό προσθέτει μια ενδιαφέρουσα νότα στο στυλ σας.

2.
Μπουτίκ με βραδινά φορέματα.
Ταιριάξτε τα αξεσουάρ με μια λεπτομέρεια του φορέματος σας.

Ταιριάξτε τα αξεσουάρ σας με μια λεπτομέρεια στο φόρεμα. Αντί να ταιριάξετε τα αξεσουάρ σας με το συνολικό χρώμα του φορέματος, ταιριάξτε τα με ένα δευτερεύον χρώμα στο φόρεμά σας. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά με φορέματα με σχέδια, επειδή υπάρχουν περισσότερα από ένα χρώματα με τα οποία μπορείτε να ταιριάξετε. Εάν φοράτε για παράδειγμα ένα λευκό φόρεμα με ροζ και μπλε λουλούδια, φορέστε ροζ ή μπλε αξεσουάρ. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ταιριάξετε με το φόρεμά σας με δευτερεύων αποχρώσεις.

3.
Μπουτίκ με βραδινά φορέματα.
Ταιριάξτε τα αξεσουάρ με μια λεπτομέρεια του φορέματος σας.

Φορέστε ουδέτερα αξεσουάρ με ένα φωτεινό φόρεμα. Εάν το φόρεμά σας είναι ένα εξαιρετικά φωτεινό χρώμα όπως είναι το έντονο κίτρινο, φορέστε ουδέτερα για να το αντισταθμίσετε. Αν ταιριάξετε τα αξεσουάρ σας απευθείας με το φόρεμά σας με έντονα χρώματα, μπορεί να φαίνεστε υπερβολικά εκκεντρικοί με αποτέλεσμα το όλο λουκ σας να φαίνεται υπερβολικά φορτωμένο. Το λευκό, το μαύρο, το καστανό και το καφέ είναι όλα ουδέτερα που φαίνονται καλά με σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα. Αν προτιμάτε κάποιο γυαλιστερό, δοκιμάστε χρυσά ή ασημένια κοσμήματα.