3 Μαύρα Σικάτα Φορέματα για γάμο

3 Μαύρα Σικάτα Φορέματα για γάμο-Snob Boutique

3 Μαύρα Σικάτα Φορέματα για γάμο

Το μαύρο θεωρείται ένα all time classic χρώμα που δεν χάνει την διαχρονικότητα και λαμπρότητα του. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε επενδύσει σε μαύρα κομμάτια ρούχων που ποτέ δεν μετανιώσαμε! Έτσι, λοιπόν, όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα καλό κομμάτι, όπως για παράδειγμα Σικάτα Φορέματα για γάμο καταφεύγουμε σε αυτό το χρώμα, που ξέρουμε ότι δεν θα βγει εκτός μόδας αλλά και θα μπορούμε να το συνδυάσουμε με πολλά και διαφορετικά αξεσουάρ και παπούτσια για να μοιάζει λες και το αγοράσαμε χθες! Αν είσαι στην φάση που θέλεις να επενδύσεις σε Σικάτα Φορέματα για γάμο και σκεφτόσουν να επιλέξεις το μαύρο, παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις μας σε Σικάτα Φορέματα για γάμο σε αυτό το χρώμα.

Φόρεμα Σατέν Ντραπέ Tiffany

Τα Σικάτα Φορέματα για γάμο συνήθως χαρακτηρίζονται από όμορφες λεπτομέρειες στις τιράντες και στα μανίκια, θηλυκά κοψίματα στην πλάτη ή στο στήθος και εντυπωσιακά υφάσματα, όπως το σατέν. Το παραπάνω τα συνδυάζει όλα! Έχει τιράντες αλυσίδες με υπέροχες λεπτομέρειες, ντραπέ μπούστο και άνοιγμα στην πλάτη. Είναι σατεν maxi με σκίσιμο στο πλάι και αναμφίβολα αποτελεί μια ιδανική επιλογή για γάμο που θα μπορεί να φορεθεί χειμώνα-καλοκαίρι.

Φόρεμα Μαύρο FK23390

Αν πάλι δεν σε ενθουσιάζει η ιδέα της αλυσίδας και σκέφτεσαι πως θες να επενδύσεις σε Σικάτα Φορέματα για γάμο που είναι απλά αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακά, τότε θα σου προτείνουμε το παραπάνω. Στο ίδιο μήκος με το προηγούμενο φόρεμα αλλά με απλές τιράντες. Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει λεπτομέρειες κρόσια που ξεκινάνε πλάγια από την μέση και φτάνουν μέχρι κάτω!

Φόρεμα Μαύρο FE23368

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μας σε Σικάτα Φορέματα για γάμο το mini μαύρο φόρεμα. Το συγκεκριμένο αποτελείται από τιραντάκι και διαφάνεια με λεπτά και διακριτικά κρόσια. Τολμηρό αλλά ιδανικό για ένα χειμωνιάτικο γάμο φίλης-φίλου που θα εξελιχθεί σε πάρτυ. Μην διστάσεις να το φορέσεις με ψηλές μπότες ή πέδιλα για να φτιάξεις το τέλειο look!