4 Σωματότυποι για Αμπιγιέ Φορέματα

4 σωματότυποι και με τι αμπιγιέ φορέματα να τους-Snob Boutique

4 Σωματότυποι για Αμπιγιέ Φορέματα

1.
Μήλο (ή Στρογγυλό)

Το σώμα σας: Οι γυναίκες με το σωματότυπο σε σχήμα μήλου κουβαλούν το βάρος τους στη μέση τους και συνήθως έχουν πιο κοντή, απροσδιόριστη μέση και λεπτά πόδια. Οι συγκεκριμένοι σωματότυποι τείνουν επίσης να έχουν πιο επίπεδο πάτο. Τα καλύτερα αμπιγιέ φορέματα για εσάς: Κάθε φόρεμα που τραβάει την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματός σας είναι μια καλή επιλογή. Σε αυτό το κριτήριο ταιριάζουν τα στυλ με ζώνη, τα Τα καλύτερα αμπιγιέ φορέματα με στολισμένο τοπ ή μια αυτοκρατορική μέση. Φορέματα σε γραμμή Α είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές, καθώς βοηθούν στην απόκρυψη της μέσης. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των σωματότυπων μήλων είναι τα πόδια τους, οπότε μη διστάσετε να φορέσετε πιο κοντά φορέματα!

2.
Αχλάδι (ή Τρίγωνο)

Το σώμα σας: Τα κορίτσια με τρίγωνο σωματότυπο έχουν συνήθως πιο λεπτό πάνω μέρος του σώματος και μεγαλύτερους γοφούς και μηρούς. Για να φαίνονται πιο ισορροπημένοι και αναλογικοί, οι σωματότυποι αχλάδι θα πρέπει να επιλέξουν φορέματα που προσθέτουν περισσότερο όγκο στο πάνω μισό τους. Τα καλύτερα αμπιγιέ φορέματα για εσάς: Οποιοδήποτε φόρεμα με:Στράπλες τοπ, εφαρμοσμένο ανοιχτό λαιμό, λαιμόκοψη V ή φούστα σε γραμμή Α καθώς θα σας βοηθήσει να κρύψετε τυχόν φαρδούς γοφούς. Επίσης, αμπιγιέ φορέματα με λεπτομέρειες στην περιοχή του μπούστου θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα εφέ ισορροπίας.

3.
Κλεψύδρα

Το σώμα σας: Οι φιγούρες της κλεψύδρας έχουν καμπύλες και ισότιμη αναλογία στους γοφούς και στο μπούστο. Τα άτομα με αυτόν τον σωματότυπο έχουν ένα πάνω μέρος του σώματος που θεωρείται «ισορροπημένο» με το μήκος των ποδιών τους. Οι φιγούρες της κλεψύδρας έχουν επίσης καλά καθορισμένη μέση και αυτό το ατού πρέπει να τονιστεί! Τα καλύτερα αμπιγιέ φορέματα για εσάς: Ψάξτε για φορέματα που έχουν: V-λαιμόκοψη/ ανοιχτή λαιμόκοψη

4.
Μικροκαμωμένος

Ορισμένοι ειδικοί στο styling δημιουργούν επίσης μια ξεχωριστή κατηγορία για μικροκαμωμένες γυναίκες) με λεπτό σωματότυπο. Για αυτές τις γυναίκες, προτείνουν να φορούν εφαρμοστά φορέματα για να τονίσουν την αδύνατη σωματική τους διάπλαση και φορέματα με ζώνη γύρω από τη μέση για να δημιουργήσουν ένα πιο κολακευτικό σχήμα. Τα καλύτερα αμπιγιέ φορέματα για εσάς : Τα κοντά αμπιγιέ φορέματα που σας επιτρέπουν να δείχνετε λίγο πόδι μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ και ένα ασύμμετρο στρίφωμα μπορεί να σας βοηθήσει να φαίνεστε πιο ψηλή.