3 Φορέματα για Πολιτικό Γάμο

3 Φορέματα για Πολιτικό Γάμο-Snob Boutique

3 Φορέματα για Πολιτικό Γάμο

Είτε είστε το ζευγάρι που παντρεύεται είτε είστε ένας από τους καλεσμένους, μπορεί να αναρωτιέστε τι να φορέσετε σε ένα πολιτικό γάμο.

Αλλά μην στεναχωριέστε — δεν λείπουν οι σούπερ κομψές επιλογές ρούχων εκεί έξω, ανεξάρτητα από τον ρόλο σας στη τελετή. Διαβάστε
παρακάτω τις λεπτομέρειες σχετικά με τον κώδικα ενδυμασίας με φορέματα για Πολιτικό Γάμο. 

Κώδικα ενδυμασίας με φορέματα για Πολιτικό Γάμο Αν και δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες όσον αφορά τον κώδικα ενδυμασίας με φορέματα για Πολιτικό Γάμο, εάν παντρεύεστε στο δημαρχείο, παρόλα αυτά, παραμένει ένα σημαντικό γεγονός και θα πρέπει να φαίνεστε και να νιώθετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε το ντύσιμό σας. Ανάλογα με την τοποθεσία σας, ο χώρος μπορεί να είναι στενός—δηλαδή στενός διάδρομος ή πολυσύχναστος χώρος αναμονής—έτσι λάβετε το υπόψη όταν επιλέγετε το φόρεμά σας και τα αξεσουάρ σας. Τα ογκώδη φορέματα σε σχήμα μπάλας και τα φορέματα γοργόνας ενδέχεται να μην λειτουργούν σε πιο περιορισμένους χώρους.

Ως καλεσμένος που παρευρίσκεται σε έναν πολιτικό γάμο, θα πρέπει να ντυθείτε για την περίσταση. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν χρειάζεται να εμφανιστείτε με ένα υπερβολικά περίτεχνο ντύσιμο (εκτός αν ζητηθεί συγκεκριμένα από το ζευγάρι), αλλά θα πρέπει να βάλετε στόχο να αναδείξετε μια κομψή εμφάνιση κατάλληλη για την περίσταση. Που σημαίνει: Αφήστε τα τζιν, τα μπλουζάκια και τα κλαμπ στο σπίτι. Φορέματα για Πολιτικό Γάμο στο Δημαρχείο

Ενώ ένας απλός κώδικας ενδυμασίας μπορεί να είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί (μπορεί να ρωτήσετε τι είναι πολύ χαλαρό και τι είναι πολύ ντυμένο), υπάρχουν ορισμένα ασφαλή στοιχήματα όσον αφορά την ενδυμασία στο δημαρχείο. Ο χώρος είναι ένα γραφείο δημόσιου λειτουργού, επομένως είναι καλή ιδέα να τα φορέματα για Πολιτικό Γάμο που θα διαλέξετε να είναι ντεμι-κάζουαλ. Ας δούμε παρακάτω 3 ιδανικά παραδείγματα με φορέματα για Πολιτικό Γάμο.

Φόρεμα Vittoria

Το μπρονζέ χρώμα του παραπάνω φορέματος ταιριάζει αρμονικά με το χώρο ενός γραφείου ενώ οι λαμπερές λεπτομέρειες κάνουν εμφανές ότι πάτε σε ένα ξεχωριστό γεγονός χωρίς να είστε υπερβολική στο ντύσιμό σας.

Φόρεμα Μαύρο FK23390

Το μαύρο είναι φυσικά η κλασική επιλογή επιλογή για να μας αποδώσει μια κομψή εμφάνιση που δε θα τραβά τη προσοχή από την πιο κάζουαλ νυφική εμφάνιση ενός πολιτικού γάμου.

Φόρεμα Ophelie

Αν το τυχερό ζευγάρι επιθυμεί λίγο πιο έντονα χρώματα στη παλέτα του γάμου τους ένα κόκκινο φόρεμα με ένα σχετικά απλό σχέδιο είναι η ιδανική επιλογή.

One thought on “3 Φορέματα για Πολιτικό Γάμο

  1. Pingback: Nυφικά Xτενίσματα για Mελαχρινές | Behairstyle.gr

Comments are closed.